Nyheter 

Vinn en spelning med The Procurementz!

Nu fortsätter vi firandet av vår 10:e födelsedag men den andra tävlingen! Vi vill ju självklart fira att vi fyller 10 år och det vill vi göra genom att ge tillbaka till våra fantastiska kunder som har gjort vår resa möjlig. Från september 2017 till och med juni 2018 kommer vi att lotta ut en vinst varje månad. Läs vårt nyhetsbrev och följ oss på LinkedIn så kan du vara säker på att inte missa något.

Tävla om en spelning med The Procurementz!

Det är inte alla som vet men EFFSO har sitt alldeles egna husband som enbart spelar och sjunger låtar som handlar om inköp. Nu har ett företag möjligheten att vinna en spelning av The Procurementz på sin julfest. Ta chansen att få höra fantastiska sånger, alla på inköpstemat, hur ofta får man höra det?

Det vinnande företaget får ca 15 minuters underhållning på sin julfest eller liknande av The Procurementz. Det kan vara en julfest endast för inköpsorganisationen eller en julfest för hela företaget men där inköpsorganisationen är med.

Här kan du titta på en video med The Procurementz för att få en liten försmak om hur vinsten kommer bli.

Tävla

Gå in på länken här och fyll i formuläret för att tävla.

Tävlingsregler

Platsen för tillställningen/festen måste vara i Stockholmsregionen
Tillställningen måste vara på kvällstid
Tillställningen ska vara före den 23 december 2017.
Det måste vara en privat/enskild fest där alltså bara personer från det vinnande företaget är med. Det vill säga i en lokal där det inte finns andra, utomstående personer (bortsett från eventuell personal i lokalen).
Vi har inga krav på utrustning. Om det är en jättestor fest i en stor lokal kan det behövas tre mikrofoner, men annars behövs ingenting.
Sista dagen att tävla är 31 oktober. Vinnaren kommer att meddelas senast den 6 november.
Vid frågor är ni välkomna att maila: veronica.asplund@effso.se