Nyheter 

Låt oss inspirera er!

Nu fortsätter vi firandet av vår 10:e födelsedag men den fjärde tävlingen! Vi vill ju självklart fira att vi fyller 10 år och det vill vi göra genom att ge tillbaka till våra fantastiska kunder som har gjort vår resa möjlig. Från september 2017 till och med juni 2018 kommer vi att lotta ut en vinst varje månad. Läs vårt nyhetsbrev och följ oss på LinkedIn så kan du vara säker på att inte missa något.

Vinn en inspirationsföreläsning om inköp!

Nu kan ni vinna en fin julklapp från oss. Som bekant så älskar vi inköp och vill gärna sprida hur fantastiskt det är och alla möjligheter som finns när man arbetar inom detta fenomenala område. Därför lottar vi denna gång ut en inspirationsföreläsning om inköp. Tre företag får chansen att vinna. Då kommer vi till er och inspirerar er ca en timme kring inköp och pratar om trenderna inom området och hur man kan dra nytta av utvecklingen på olika sätt.

Tävlingsregler

  • Tre olika företag vinner var sin inspirationsföreläsning från EFFSO
  • Föreläsningen är på en timme och det vinnande företaget står för lokalen och eventuell fika
  • Om ett företag utanför Stockholmsområdet vill vara med och tävla så går det bra men om ni vinner får ni stå för EFFSOs reskostnader till och från er
  • Föreläsningen måste ske innan 1 juni 2018. Vi bestämmer datum tillsammans med er men när ett datum är bokat är detta inte flyttbart
  • Föreläsningen är endast till för anställda inom det vinnande företaget, det är inte tillåtet att bjuda in utomstående till föreläsningen
  • Sista dag att tävla är den 21 december och vinnarna meddelas senast den 10 januari