Nyheter 

Vinn ”Modernt Inköp”

Nu fortsätter vi firandet av vår 10:e födelsedag men den femte tävlingen! Vi vill ju självklart fira att vi fyller 10 år och det vill vi göra genom att ge tillbaka till våra fantastiska kunder som har gjort vår resa möjlig. Från september 2017 till och med juni 2018 kommer vi att lotta ut en vinst varje månad. Läs vårt nyhetsbrev och följ oss på LinkedIn så kan du vara säker på att inte missa något.

Vi lottar ut 10 ex av ”Modernt inköp”

Vi vill börja det nya året med att lotta ut ännu mer inköpsinspiration. Vi avslutade ju förra året med att lotta ut tre inspirationsföreläsningar om inköp. Stort grattis till Vasakronan, Paragon Nordics och Göteborgs energi som vann. Nu kommer vi att lotta ut 10 exemplar av boken ”Modernt Inköp” skriven av Tomas Steiner. Boken gavs ut av Studentlitteratur 2015 och är en riktigt bra bok om inköp där fokus ligger på förädlingskedjan med betoning på strategi, kommunikation och motivation. Läsaren introduceras i metoder för att utveckla inköpsstrategier, organisera arbetet och kommunicera med leverantörsmarknaden. Modernt inköp handlar också om att hitta nya strukturer som inte bara är effektiva, utan även hållbara för människor, miljö och samhälle.

Vi lottar ut 10 exemplar av boken bland de som tävlar och vi skickar boken till den adress ni önskar. Vi står såklart för portot.

Sista dagen att tävla är den 26 januari. Vi meddelar vinnare under vecka 5.

Läs mer om boken här.

Var med i utlottningen här.