Nyheter 

Vi lottar ut ett årsabonnemang av Spendency

Nu fortsätter vi firandet av vår 10:e födelsedag men den sjätte tävlingen! Vi vill ju självklart fira att vi fyller 10 år och det vill vi göra genom att ge tillbaka till våra fantastiska kunder som har gjort vår resa möjlig. Från september 2017 till och med juni 2018 kommer vi att lotta ut en vinst varje månad. Läs vårt nyhetsbrev och följ oss på LinkedIn så kan du vara säker på att inte missa något.

Vinn Spendency!

Vill ni också ha ett av världens mest användarvänliga spendverktyg enligt Spendmatters? Då skall ni delta i denna tävling. Så snart vi har utsett en vinnare kommer vi att hjälpa er att komma igång så att ni enkelt kan få in er spenddata i verktyget. Data hämtar ni direkt från er leverantörsreskontra.

Observera att befintliga kunder till Spendency ej kan delta i denna tävling. Om ert företag vinner tävlingen måste ni av legala skäl godkänna Spendencys användarvillkor och också ingå ett ettårigt användaravtal med EFFSO.

Läs mer om Spendency här!

Var med i tävlingen!