Nyheter 

EFFSO lottar ut ett årsabonnemang av Provalido

Vårt verksamhetsår lider mot sitt slut och vi avslutar vår jubileumskampanj ”EFFSO ger tillbaka” med en utlottning av ett årsabonnemang av Provalido Savings Tracker. Det är är en molnbaserad lösning som fokuserar på hantering och rapportering av besparingar. Enkel att använda och den stödjer och kontrollerar din rapporteringsprocess. Den släpptes nyligen i en ny uppdaterad version. Läs mer här!

Om du är nyfiken på hur du smidigt kan planera, hantera och rapportera ditt företags inköpsbesparingar, var med i tävlingen så kan du prova verktyget i ett år!

Vinn Provalido

Observera att tävlingen riktar sig till kunder som i dagsläget inte är kunder till Provalido. För er som vinner utlottningen, behöver ni av legala skäl godkänna Provalidos användarvillkor. Vi kommer att skicka information till de lyckliga vinnarna så fort vi gjort själva dragningen.

Var med i tävlingen!