Nyheter 

Frukostseminarium 4 april med Lennart Svantesson

Handelstullar, Brexit och en avsvalnande konjunktur i Tyskland hotar att slå mot vårt lilla exportintensiva land. Det talas om en generell avmattning och Göteborgsregionen och dess fordonsindustri är sårbara om riskerna blir till verklighet. Samtidigt vet vi att regionens industrier går på högvarv och i samhällsbyggnadssektorn investeras det som aldrig förr. Man kan inte vara annat än optimistisk. Eller?

Vad händer inom fordonsindustrin, regionens motor? Hur utvecklas regionens övriga industrier? Och vad händer på bostadsmarknaden? Hur påverkar det i sin tur regionens konjunktur? Och hur kan inköpsorganisationer i berörda sektorer förbereda sig?

För att få svar på dessa frågor har vi bjudit in en av regionens ledande industrimän, Lennart Svantesson, som kommer att prata om ”Inköps utveckling ur ett affärsperspektiv”. Lennart är VD för investment-bolaget NAXS och har lång erfarenhet från olika branscher och bolag. Han har varit VD för investmentbolaget Bure Equity, Scribona, Nimbus Boats, managementkonsultbolaget Arthur D. Little Scandinavia AB samt varit inköpsdirektör för Volvo Personvagnar.

Med detta seminarium firar vi samtidigt vår etablering och inflyttning i nya lokaler i Göteborg. Och vill gärna fira det med dig! Kom och frukostmingla med oss på EFFSO och ta del av ovannämnda spännande diskussioner.

EFFSO hjälper regionens företag och organisationer att förbättra effektiviteten och förbereda sig för framtiden. Oavsett hur den ser ut. Varmt välkomna!

Mattias Hultheimer, VD EFFSO AB

Datum: torsdag den 4 april
När: klockan 8.00 till 9.00. Frukost serveras från 7:30.
Plats: EFFSO, Norra Hamngatan 18, Göteborg (se karta)
Anmälan: Anmäl dig här senast måndag den 1 april eller genom mail till michele.sandstedt@effso.se.

Seminariet är kostnadsfritt och antalet platser är begränsat!