Nyheter 

Nya kollegor till EFFSO i Stockholm och Göteborg

Efter sommaren har vi den stora glädjen att få välkomna ett gäng nya medarbetare till EFFSO AB. Dessa stjärnor ansluter våra kontor i Stockholm och Göteborg och kommer att vara stora tillgångar både på konsultsidan och inom ekonomi och administration. Medurs från vänster, översta raden: Josefine Silander, Hedda Spjut, Elin Omberg, Tarik Zahirovic, Filip Malmström och Malin de Sousa Mestre.

Josefine Silander är vår nya ekonomiassistent och administrativa super-stjärna. Hon har en kandidat inom företagsekonomi och en master i marknadsföring från Stockholms Universitet.

Hedda Spjut kommer direkt från Linköpings Universitet där hon läst Industriell Ekonomi. På EFFSO arbetar hon som managementkonsult.

Elin Omberg är även hon ny managementkonsult. Hon kommer direkt från Lunds Tekniska Högskola där hon läst Industriell Ekonomi med specialisering Supply Chain Management.

Tarik Zahirovic har senast arbetat som projektinköpare i automationsbranschen inom lager och logistik. Han har tidigare studerat Industriell Ekonomi på Chalmers och förstärker EFFSOs konsultteam i Göteborg.

Filip Malmström har redan varit ute i arbetslivet som konsult och börjar nu som managementkonsult på EFFSO i Stockholm. Även han har studier i Industriell Ekonomi vid Linköpings universitet med sig i bagaget.

Slutligen välkomnar vi Malin de Sousa Mestre som även hon kommer från Linköpings universitet där hon har läst industriell ekonomi med inriktning Logistik. Hon började som managementkonsult i Stockholm efter sommaren. Välkomna till EFFSO-familjen!

Vi på EFFSO hjälper företag, stora som små, att utveckla sin inköpsverksamhet. Det gör vi genom att erbjuda tjänster inom Rekrytering, Utbildning, Interim Management, Consulting och Outsourcing. I vår portfölj finns även digitala verktyg för inköp som till exempel Spendency (spendanalys) och Provalido (besparingsuppföljningar). Våra kunder finns bland annat inom tillverkningsindustrin, byggbranschen och offentlig sektor. Och tillsammans skapar vi Nordens bästa inköpsorganisationer!

För mer information om hur vi kan addera värde till din organisation eller till din karriär, kontakta gärna oss på 08-440 39 30!