Nyheter 

Kategoristyrt inköp i offentlig sektor: Frukostseminarium 17 oktober

Trots att det är känt att ett kategoribaserat arbetssätt till stor grad driver effektiviteten både inom inköp och för hela den köpande organisationen, är antalet offentliga organisationer som lyckats relativt begränsat.

EFFSO har arbetat med ett hundratal organisationer som satsat på ett kategoristyrt inköp och baserat på det har vi identifierat ett antal framgångsfaktorer. Dessa finns sammanfattade i rapporten ”Så lyckas du med kategoristyrt inköp i offentlig sektor”. Kom och hör författaren själv, Arvid Fredin, dela med sig av sin kunskap!

Läs mer och anmäl dig här.

Datum: Torsdag 17 oktober 8:00 – 9:30. Frukost serveras 8:00, seminariet börjar 8:30.
Plats: Media Evolution City (Gängtappen), Stora Varvsgatan 11, Malmö.
Anmäl dig och dina kollegor här senast 15 oktober.