Nyheter 

Excel för Inköpare till Malmö och Göteborg

För inköpare är Excel en mycket god vän. Men visst finns det förbättringspotential hos många av oss! Därför har vi tagit fram en specialkurs, Excel för Inköpare, som vi har erbjudit kunder under året. Nu i november kommer vi även att hålla kursen i Malmö.

Kursen är anpassad efter de typiska aktiviteter och analyser som inköpare ofta genomför. Med andra ord, det är helt och hållet en kurs för inköpare, av inköpare! Som deltagare kan du bland annat förvänta dig:

  • Ett upplägg där varje moment innehåller teori, individuella övningsuppgifter och gemensam reflektion
  • Genomgång av moment som t ex formatering, filter, operatorer, funktioner, diagram och pivottabeller
  • Alla övningsuppgifter med operatorer och funktioner delas ut både i pappersform och elektroniskt.

Utbildningen tar höjd för olika förkunskaper men huvudfokus är på deltagare med grundläggande kunskaper och som primärt använder verktyget för att genomföra analyser och beräkningar. Anmäl dig och dina kollegor här eller genom mail till oss.

När? Var?: 13 november 8:00-17:00. Adress: Lexicon, Södergatan 24, Malmö.

Välkommen med din anmälan!