Nyheter 

RPA inom Inköp – Seminarium 25 november

Det surras mycket om robotar och automatisering inom alla branscher, så även inom Inköp! Under seminariet tänkte vi ta RPA ner på jorden genom att förklara vad det är och hur det kan hjälpa oss inom Inköp. Under seminariet kommer du att få:

  1. En förklaring på vad en robot är, och vad den inte är. RPAs för- respektive nackdelar.
  2. En inblick i vad som gör RPA intressant och dess möjligheter och tillämpningsområden inom Inköp.
  3. Se en robot skapas live i en av de ledande mjukvarorna.

Vår talare: Michel Björn, vår egen ”Mister Robot” har djupstuderat RPA under det gångna året och är bara timmar bort från att bli UIPath certifierad. Robotar har han byggt flera, både på EFFSO och hemma. Han är managementkonsult på EFFSO och är även hjärnan bakom vårt MCC (Mission Control Center) dvs vår kunskapsbank med benchmarkdata och kategorispecifik intelligens. Han är en mycket uppskattad och van föreläsare och utbildare.

Varmt välkommen med din anmälan!

När: Måndag 25 november 15:30-17:00
Var: EFFSO, Norra Hamngatan 18, Göteborg
Anmäl dig här senast 20 november.

Foto: Lee Soo hyun, Unsplash