Nyheter 

COVID-19: Några ord från vår koncernchef

Till våra kunder, kontakter och partners. Vi befinner oss alla i en utmanande period. COVID-19 påverkar våra företag och alla aktörer i värdekedjan, såväl anställda, som partners och leverantörer.

Inköpare har en särskilt viktig uppgift i svåra tider. En stor del av vårt arbete handlar om att bygga relationer, vara kreativa och hitta nya smarta lösningar på svåra problem. När företag är i gungning och nya saker händer varje timme kan vi bidra med våra kunskaper och ta på oss ledartröjan för att hitta dessa lösningar. Många behöver vår hjälp!

Vi på EFFSO finns här för våra kunder och kontakter, inte bara när saker går bra, utan även när saker är svåra. Jag vill därför uppmana er; om ni har problem på grund av att leverantörer inte längre kan leverera, värdekedjor inte längre fungerar eller något annat som verkar oöverstigligt. Hör av er!

Jag lovar att vi ska göra allt vi kan för att bidra så mycket som möjligt med hela vår samlade kunskap och kompetens. Tillsammans med er kommer vi att hitta nya lösningar som är ännu smartare än de vi haft tidigare. Och när det verkar som mörkast kommer det åter att börja ljusna. Till slut är detta över och då står vi rustade för nya utmaningar.

Bara vi hjälps åt!

Mattias Hultheimer, koncernchef EFFSO Group