Nyheter 

EFFSO Group startar konsultförmedlaren TRINT

EFFSO startar ett nytt konsultförmedlarbolag med syfte att hjälpa sina kunder att hitta de bästa konsulterna men också att förenkla och effektivisera sin hantering av pågående konsultuppdrag. Trint kommer primärt att fokusera på förmedling av IT-konsulter och verksamhetskonsulter.

Det nya bolaget kommer att ledas av Magnus Lundstedt. Magnus har mångårig erfarenhet av konsultförmedling såväl som strategiskt inköpsarbete. Han kommer senast från en roll som affärsområdeschef på ett av Nordens ledande bolag inom konsultförmedling.

”Under många år har vi framgångsrikt hjälpt våra kunder på en mer strategisk nivå med kategoristyrning och spendanalyser inom konsulttjänstekategorin. Konsulttjänstekategorin har många specifika utmaningar och ofta är det motiverat att ta in extern hjälp för att uppnå önskade resultat. Nu känner vi att tiden är mogen att äntligen ta steget fullt ut och etablera ett bolag som stöttar sina kunder med hela eller utvalda delar av sin konsulttjänstekategori”, säger Mattias Hultheimer, koncernchef för EFFSO Group samt styrelseordförande för TRINT. Se: Pressmeddelande – EFFSO startar konsultförmedlaren TRINT