Nyheter 

Main Capital-ägda Onventis förvärvar Spendency från EFFSO

Source-to-Pay-leverantören Onventis förvärvar, med stöd av mjukvaruinvesteraren Main Capital Partners, spendanalysverktyget Spendency från EFFSO Group AB. Alla parter, inklusive företagsledningarna för Onventis och Spendency, delar visionen om en europeisk tillväxt. Målet är att bli en ledande europeisk mjukvarugrupp som tillhandahåller ett integrerat digitalt ekosystem för utgiftshantering. För EFFSO-gruppen utgör partnerskapet med Onventis och Main Capital en möjlighet för ett skandinaviskt och europeiskt samarbete med en av de ledande Purchase-to-Pay leverantörerna.

“Spendency-resan har varit fantastisk, och den har egentligen bara börjat! Med vår djupa kunskap inom inköp och i en kontinuerlig dialog med våra kunder, har vi på EFFSO lyckats utveckla en av de mest användarvänliga spendanalysverktygen på marknaden. Tillsammans med Onventis och Main Capital är jag övertygad om att Spendency kommer att bli en framgång även på den europeiska marknaden. Jag vet att Onventis-teamet delar vår syn på de utmaningar som inköpsorganisationer har. Tillsammans kan vi tillhandahålla en ännu kraftfullare lösning för våra kunder”, säger Mattias Hultheimer, koncernchef för EFFSO Group. Läs pressmeddelandet, Main Capital ägda Onventis förvärvar Spendency från EFFSO Group, i sin helhet.