Nyheter 

Möt våra nya stjärnor!

Under de senaste tio månaderna har EFFSO vuxit med ett 15-tal nya medarbetare som börjat hos oss i Stockholm, Göteborg och Malmö. Dessa nya stjärnor kommer att vara stora tillgångar både på konsultsidan, inom rekryterim och interim samt på upphandlingssidan. Läs mer om dem här nedan!

Översta raden: Moa Josefsson, Fanny Agén, August Ahlebrand, Lars Klaar och Linnéa Olsson. Mellersta raden: Annica Österlind, Martin Fridolf, Margareta Folkesson, Gustaf Sagent och Martin Surtevall. Nedersta raden: Adam Moberg, Sofie Persson, Martin Larsson, Isabell Wesslén och Gabriella Hamner.

Gabriella Hamner är ny managementkonsult på EFFSO sedan i våras. Gabriella har läst Industriell Ekonomi på Linköpings Universitet med masterinriktning inom Supply Chain Management och med en teknisk inriktning inom energiteknik. Där och då väcktes hennes stora intresse för hållbarhetsfrågor. Gabriella har sin bas i Stockholm.

Även Gustaf Sagent har läst Industriell Ekonomi vid Linköpings Universitet, via en kortare period i tillverkningsindustrin. Gustaf är uppvuxen i Linköping och har flyttat till Stockholm för att i likhet med Gabriella börja som ny managementmentkonsult på EFFSO i Sundbyberg.

Vår verksamhet i västra Sverige fick ett tillskott i mars i form av August Ahlebrand som är ny inköpskonsult på EFFSO. August har tidigare varit projektinköpare på Vattenfall Services Nordic AB och har utöver det jobbat med operativt inköp och planering på Emerson.

I mars började Lars Klaar som senior upphandlingskonsult på EFFSO Upphandling. Lars har över 20 års erfarenhet av upphandlingar och offentlig sektor som konsult, upphandlingschef och anställd både på statlig myndighet och kommun.

Linnéa Olsson kommer närmast från Polestar där hon arbetade med indirekta inköp. Hon har också hunnit med att vara strategisk inköpare på Njie och kategorichef på Gigant. Linnéa ansluter som ny managementkonsult på EFFSO i Göteborg.

Vi växer även i Södra Sverige. Falsterbo-bon Annica Österlind började i somras som ny konsultchef på EFFSO i Malmö. Annica har tidigare arbetat som konsultchef och kandidatansvarig på Fasticon. Hon har även med sig erfarenhet från IKEA i bagaget.

Martin Fridolf ny rekryterare och konsultchef på EFFSO sedan somras utgår också från vårt kontor i Malmö. Martin kommer senast från egen verksamhet där han under de senaste 8 åren drivit rekryteringar för Inköp och Supply Chain i norden. Han har en Master i Economics från University of London.

Moa Josefsson är sedan tre månader tillbaka ny managementkonsult på EFFSO. Innan dess tog hon sin master inom Supply Chain Mangement på Chalmers och har sedan tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin.

Martin Larsson är en annan före detta Chalmersstudent som precis som Moa läst industriell ekonomi med en master i Supply Chain. Efter studierna arbetade Martin några år inom flyg- och försvarsindustrin. Sedan i augusti är han ny managementkonsult på EFFSO i Stockholm.

I augusti började Martin Surtevall som managementkonsult på EFFSO i Göteborg. Även Martin har nyligen tagit sin masterexamen inom Supply Chain Management på Chalmers. Han har sedan tidigare erfarenhet inom logistik och inköp.

Adam Moberg är också ny managementkonsult på EFFSO sedan i augusti. Adam kommer senast från Linköping där han studerade Industriell ekonomi med logistikinriktning. Utöver det har Adam sedan tidigare erfarenheter inom service och tillverkningsindustrin.

I september började Sofie Persson som ny inköpskonsult på EFFSO. Sofie kommer närmast från en roll som systemansvarig på Byggvarubedömningen och dessförinnan har hon varit strategisk inköpare på Vasakronan. Sofie är Civilingenjör i Kemiteknik från KTH och började sin inköpsbana på Akzo Nobel.

Isabell Wesslén kommer närmast från Skatteverket där hon har arbetat som strategisk inköpare de senaste fyra åren. På EFFSO kommer hon att anta rollen som inköpskonsult där det första uppdraget är konsultchef inom Interim.

Fanny Agén ansluter som inköpskonsult. Fanny startade sin resa som strategisk inköpare på SAS när hon läste till Internationell Inköpare på SIH. Efter ett par år på SAS har hon arbetat med inköp inom den offentliga sektorn.

Slutligen, ett nytt tillskott till EFFSO Upphandling i form av Margareta Folkesson som sedan år 2000 haft olika uppdrag inom det privata och offentlig sektor, både som konsult och som anställd. Närmast kommer hon från Botkyrka Kommun.

Varmt välkomna till EFFSO!