Nyheter 

Hurra, vi har en ny hemsida!

Känner du inte igen dig? Då är allt som det ska. Vi har nämligen precis lanserat vår nya hemsida – välkommen!

Tillsammans med digitalbyrån Awave har vi tagit fram ett nytt utseende, förbättrat navigeringen och förtydligat vårt utbud av tjänster inom inköpsområdet. Vi har även passat på att fylla sidan med en massa nytt innehåll.

Vi hoppas att du kommer få an­led­ning att besöka oss ofta. Om du är nyfiken på vad som händer hos oss på EFFSO, vill läsa om lediga inköpsjobb eller vill få in­spi­ra­tion och se smak­prov på vad vi har stöttat våra kunder med, så har du kommit till rätt ställe!

Den engelska delen av webbplatsen är fortfarande under uppbyggnad. Är det något annat du inte hittar eller saknar – kontakta vår marknadschef Michèle Sandstedt. Vi tar det var­mas­te emot all form av feed­back kring vårt nya skylt­föns­ter mot världen.

Varmt väl­kom­men till nya effso.se!