Nyheter 

Välkommen, Andreas Bivall!

EFFSO stärker sitt digitala erbjudande ytterligare genom att värva Andreas Bivall som ny managementkonsult. Andreas kommer närmast från tjänsten som Head of Procurement Development and Group Categories på Boliden.

I mitten på augusti tillträdde Andreas sin nya tjänst som senior managementkonsult på EFFSO. Han kommer att tillhöra EFFSOs konsultavdelning som idag består av ca 30 medarbetare. Andreas Bivall har mångårig erfarenhet av inköpsverksamhet och digitalisering inom inköp, både som linjechef och konsult. Han kommer närmast från tjänsten som Head of Procurement Development and Group Categories på Boliden. Innan dess har han bl a arbetat som konsult på Connecta och CapGemini/IBX samt varit kategorichef på SEB.

”Efter flera år i en linjeroll känns det väldigt roligt att vara tillbaka på konsultsidan. Jag ser fram emot att återigen agera stöd, bollplank och rådgivare i olika inköpsfrågor. Att utveckla inköpsfunktionen och att hjälpa organisationer att få mer utväxling på sin digitala transformation är något jag brinner för” säger Andreas Bivall.

”Jag är jätte-glad över att vi har lyckats rekrytera Andreas till EFFSO. Han har inte bara en gedigen inköpsbakgrund, hans breda digitala kompetens och erfarenhet av bland annat e-sourcing och procure-to-pay implementationer är ett fint tillskott till vår digitala expertis. Att han dessutom är en kollega från förr gör det hela ännu roligare” säger Per Finnhammar, VD för EFFSO.

Vill du veta hur vi kan stötta dig, läs mer om våra konsulttjänster här.