Nyheter 

EFFSO på TEAMs-dagarna i Linköping

Nu är det dags igen! Vi söker fler juniora managementkonsulter till EFFSO och därför deltar vi 27-28 september på TEAM-dagarna i Linköping – en av Sveriges största arbetsmarknadsmässor. Kom och träffa oss där!

Lockas du av konsultlivet där strategiarbete och transformationsprojekt är din vardag men vill samtidigt vara med i genomförandet av förändringar? Eller har du funderat på en linjeroll i industrin men önskar större variation i arbetet och gärna också inflytande i organisationers utveckling? Kom till oss på EFFSO!

Just idag och imorgon 27-28 september finns vi på TEAMs-dagarna på Linköpings Universitet. Om du är i slutskedet av dina civ. ekonom/ civ. ingenjörsstudier och är nyfiken på inköp, kom till vår monter mittemot studentköket i S-korridoren, mellan Uniter och Coca-Cola. Där får du bland andra träffa Anna Bergnäs som nyligen gick ut Industriell Ekonomi i Linköping och som nu arbetar som managementkonsult hos oss. Med på resan har vi även våra kollegor Clara Wenäll och Adam Moberg som också läst I-linjen i Linköping samt Mattias Emanuelsson. Och vill du vara en del av det här toppengänget, sök senast den 9 oktober till vår rekryteringsdag som är den 17 november.

Varmt välkommen med din ansökan!