Nyheter 

EFFSO välkomnar två nya stjärnor till kontoret i Stockholm

Redan i augusti började Anna Bergnäs hos oss som ny managementkonsult. Och under september månad välkomnade vi Sanna Nyström som ny interimskonsult inom inköp, även hon med bas i Stockholm.

Anna Bergnäs avslutade i våras sina studier i Industriell Ekonomi vid Linköpings Universitet. Med sig i bagaget har hon en master inom Operations Management och en teknisk inriktning inom bioteknik med fokus på hållbarhet. Hon har tidigare arbetat inom detaljhandeln och som laboratorieingenjör. Nu är hon tillbaka i sin hemstad – som managementkonsult hos oss på EFFSO i Sundbyberg.

Sanna Nyström kommer närmast från MTR Nordic där hon arbetade som kategoriansvarig för direkt material. Sin inköpskarriär inledde hon på Scania, först som praktikant och sedan som sourcing manager. Sanna har läst till Internationell Inköpare på SIH. Nu är hon ute på uppdrag som inköpskonsult med kategoriansvar och trivs väldigt bra.

Både Anna och Sanna förbereder sig för Vasaloppet. Vi säger välkomna till oss på EFFSO – och lycka till med barmarksträningen!

PS: Är du nyfiken på hur vi kan stötta din inköpsorganisation? Här kan du läsa om våra tjänster!