Nyheter Okategoriserade 

Webinar 26 oktober: Så accelererar ni er transformation av inköp

På vårt nästa webinar, onsdag 26 oktober 2022, kommer vi att gå igenom hur en organisation kan accelerera sin transformation av inköp. Philip Rasch och Torbjörn Thorsén går igenom de viktigaste framgångsfaktorerna samt vilka fallgropar som går att undvika.

Konstant förändring är det nya normala. Det gäller organisationer i allmänhet och inköp i synnerhet. Inköp är i frontlinjen i såväl hög- som lågkonjunktur, och inte minst nu när hållbarhet står allt högre och högre upp på agendan. På vårt nästa webinar går vi igenom hur en organisation kan accelerera sin inköpstransformation. Vi går igenom de viktigaste framgångsfaktorerna samt vilka fallgropar som går att undvika.

En inköpstransformation skapar förutsättningar för ett modernt arbetssätt och ger inköpsfunktionen de verktyg som behövs för att bland annat säkerställa:

  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Förbättrad kapabilitet
  • Ökad kapacitet för projekt
  • Fokus på totalkostnad.

 

Webinaret är onsdag den 26 oktober 2022 kl. 08.00-08.45. OBS! Deltagandet är kostnadsfritt.

Varmt välkommen med din anmälan!