Nyheter 

EFFSO växer i Göteborg med tre nya managementkonsulter

Det är med spänning som vi växer och utökar vårt konsultteam i Göteborg med flera nya medarbetare. Varmt välkomna Sandra Johansson, Jacob Kanmert och Emma Sternhufvud!

I september började tre nya kollegor på EFFSO. De ansluter sig alla till vårt team med managementkonsulter och kommer att vara baserade i Göteborg.

Sandra Johansson har en kandidatexamen i Industriell Ekonomi och Produktionsledning från Jönköpings universitet och en master i Supply Chain Management från Chalmers. Studierna varvades bland annat med jobb som maskinoperatör på Stora Enso och praktik på Kinnarps. Sandra är ursprungligen från Kalmar men bor numera i Göteborg.

Jacob Kanmert kommer närmast från en tjänst som Process Developer Sourcing and Logistics på Bufab. Innan dess arbetade han med logistik och processutveckling på Volvo Cars. Jacob har läst Industriell Ekonomi vid Linnéuniversitetet i Växjö och har precis som Sandra en master i Supply Chain Management från Chalmers.

Emma Sternhufvud har mer än tio års erfarenhet av inköp och supply chain. Hon kommer närmast från Mitsubishi Logisnext Europe där hon arbetade som strategisk inköpare indirekt material och tjänster. Hon har erfarenhet av flera komplexa kategorier och har från grunden byggt upp företagets kategoribaserade arbetssätt inom indirekt inköp. Även Emma har en master i Supply Chain Management från Chalmers.

”Det känns otroligt roligt att få välkomna Emma, Jacob och Sandra till vårt team av managementkonsulter och inte minst till vårt Göteborgskontor! I det här gänget kombinerar vi duktiga och drivna personer som kommer direkt från skolan med individer som har relevanta linjeerfarenheter, och det är jag övertygad om kommer att vara till stor nytta för våra kunder”, säger Arsalan Motavaf, chef för EFFSOs managementkonsulter.

Läs mer om Sandra, Jacob och Emma på LinkedIn där vi presenterar var och en lite närmare. Och vill du veta hur vi kan stötta din inköpsorganisation, läs mer om våra tjänster.