Nyheter 

Vi bjuder in till branschmingel på temat hållbart inköp

Den 18 och 19 april bjuder vi på EFFSO in till frukostmingel i Göteborg och afterwork i Malmö på temat hållbart inköp. Perfekta tillfällen att nätverka med branschkollegor samtidigt som du får ta del av det senaste inom inköp.

Vi kommer att presentera våra senaste insikter inom hållbart inköp – bland annat hur man effektivast kommer igång exempelvis genom en miljöspendanalys eller en potentialbedömning. För ytterligare fördjupning av ämnet har vi bjudit in Carin Ivarsson från SupplyShift som kommer att berätta mer om de möjligheter som finns för att mäta och analysera hållbarhet i en organisations leverantörskedja.

Båda eventen är kostnadsfria. Välkommen att anmäla dig och dina kollegor!

För anmälan, klicka på respektive länk här nedan:

  • Frukostmingel i Göteborg tisdag den 18 april kl. 07:30-09:00. Lokal: Platinan nere på Lilla Bommen, Göteborg.
  • Afterwork i Malmö onsdag den 19 april kl. 16:30-19:00 (eller tills du tröttnar!). Lokal: MEC, Stora Varvsgatan 6A, Malmö.