Nyheter 

Nya managementkonsulter till EFFSO med lång erfarenhet från retail

Det är med stor glädje som vi välkomnar två nya stjärnor till våra konsultteam i Stockholm respektive Göteborg. Anna Shiva och Olof Karlsson har båda lång erfarenhet av såväl förändringsledning som strategiskt inköp från flera stora detaljhandelsföretag.

Anna Shiva och Olof Karlsson anslöt sig till EFFSOs team med managementkonsulter i Stockholm respektive Göteborg under försommaren. Nu är det hög tid att presentera dem lite närmare och hälsa dem hjärtligt välkomna till oss!

Anna Shiva kommer närmast från ICA Gruppen och rollen som projektledare inom sortiment och inköp. Innan dess hade hon flera olika roller inom strategiskt inköp på Orkla. Hon har även erfarenhet av taktiskt inköp från Axfood. Anna har en kandidatexamen i ekonomi från Lunds Universitet samt en Master i Finance and Strategic Management från Copenhagen Business School.

Olof Karlsson började sin inköpskarriär som management trainee och kategorianalytiker på IKEA där han senare fortsatte som projektinköpare i flera år. Innan han började på EFFSO arbetade han som strategisk inköpare på Husqvarna. Olof har en kandidatexamen i Ekonomi och Produktionsteknik samt en Master inom Supply Chain Management från Chalmers.

”Vi är jätte-glada över att Olof och Anna har valt att börja hos oss. Förutom att de båda har en gedigen bakgrund inom inköpsområdet är det också två ambitiösa, positiva och ödmjuka individer som ansluter till vårt management consulting gäng”, säger Arsalan Motavaf, chef för EFFSOs managementkonsulter.

Följ oss gärna på LinkedIn där vi presenterar alla våra nyanställda lite närmare. Och vill du veta hur vi på EFFSO kan stötta din inköpsorganisation med kategoristyrt inköp och förändringsledning? Här kan du läsa mer om våra tjänster!