Nyheter 

Studentmingel med Excel på EFFSOs kontor i Göteborg

Vill du lära känna oss på EFFSO och samtidigt bli bättre på Excel?

Läser du fjärde eller femte året på Industriell Ekonomi och är nyfiken på oss som arbetsgivare, anmäl dig till vårt mingel på vårt kontor i Göteborg torsdagen 21 september! Förutom att du får möjlighet att träffa oss som jobbar på EFFSO, bjuder vi på en Excelutbildning.

Vi startar kl. 17:30 med mingel och mat och drar igång utbildningen kl. 18:00. Utbildningen vänder sig till alla men passar särskilt dig som har grunderna men vill bli bättre på kortkommandon, pivottabeller och praktisk användning av filter etc.

Du kommer också att få möjlighet att prata enskilt med någon av EFFSOs managementkonsulter om hur det är att jobba på EFFSO. Passa på att ta reda på hur det är att vara managementkonsult inom inköp!

  • När: Torsdagen den 21 september, vi börjar kl. 18:00 med drop-in från kl. 17:30. Vi räknar med att vara klara ca
    20:45.
  • Var: EFFSOs kontor på Norra Hamngatan 18, 2 tr i Göteborg.

Det finns ett begränsat antal platser. Skriv en kort motivering varför just du ska få komma och skicka den till clara.wenall(at)effso.se senast 17 september. Inkludera även eventuella allergier då vi bjuder på mat. 18 september hör vi av oss om du fått en plats.

Varmt välkommen med din anmälan!