Nyheter 

EFFSO rekryterar juniora mangementkonsulter

Vi växer och behöver bli fler managementkonsulter!

EFFSO är ett konsultföretag inom inköp. Vi jobbar med förändringsledning och hjälper kunder, stora som små, att utveckla sin inköpsverksamhet. Nu säker vi fler juniora managementkonsulter.

Hos oss kan du vara med och genomföra allt från avgränsade effektiviseringsarbeten hos en kund till att samordna större transformationer av ett företags inköpsfunktion med flera hundra anställda. Hållbarhetsfrågor ur ett inköpsperspektiv är även det ett naturligt inslag i många av våra projekt eftersom det är vad många av våra kunder behöver hantera.

Vi söker dig som brinner för att utveckla och göra saker bättre. Du har förmåga att identifiera förbättringspotentialer och du älskar att driva förändringar. Vi tror att du ser fram emot att börja jobba i en konsultroll i team. Troligen är du just nu i slutskedet av din akademiska utbildning eller så har du tagit din examen under det senaste året, gärna civilingenjör eller liknande. Det är ett plus om du är intresserad av inköpsområdet men det är inget krav! Läs mer här.

Om du tycker att det låter intressant, skicka in din ansökan till oss senast den 1:a oktober 2023 för chansen att delta på våra rekryteringsdagar. Varmt välkommen med din anmälan!