Nyheter 

EFFSO Group tar in Sobro som ny ägarpartner för fortsatt tillväxt

Efter sexton framgångsrika år stärker EFFSO Group förutsättningarna för fortsatt lönsam tillväxt genom att ta in Sobro som ny ägarpartner.

EFFSO Group har både vuxit framgångsrikt alltsedan starten 2007 och varit lönsamma. Nu fortsätter vi på den inslagna resan tillsammans med Sobro som från och med den 15 november är ny majoritetsägare i EFFSO Group.

”Det är dags för EFFSO att ta nästa steg och därmed hälsa Sobro välkomna som ny huvudägare”, säger Mattias Hultheimer, EFFSO Groups koncernchef. ”Med Sobro som ny ägare får vi de bästa förutsättningarna för att fortsätta vår tillväxtresa de kommande åren. Jag är glad att vi hittat en ägarpartner som har samma syn på hur bolaget ska drivas framgent och som delar våra värderingar!”

”EFFSO har en stark ledningsgrupp med duktiga entreprenörer som över åren byggt en framgångsrik verksamhet. Vi är särskilt imponerade över företagets starka företagskultur, höga kundnöjdhet och unika nischade expertis. Vi är övertygade om att EFFSO står inför en spännande framtid och ser fram emot att stötta EFFSO i sina tillväxtplaner”, säger Maxim Berglund, Partner på Sobro.

Om Sobro
Sobros vision är att vara en engagerad ägarpartner åt framtidens företag. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare samt tydliga målsättningar är Sobro med och bygger lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden. Utöver EFFSO är Sobro även ägarpartner i ByggDialog, Dafo Vehicle, Elastx, Hässelby Bommor, Mercur, NCS Colour, NSS Group, Prefabsystem Syd, Reunify Group, Road Rental, Sluta Gräv, Tengbom, Vinnergi och Viva Media. För mer information, besök sobro.se.

För mer information, vänligen läs pressmeddelandet eller kontakta:

Mattias Hultheimer, Koncernchef EFFSO Group
Telefon: +46 708 94 43 00

Maxim Berglund, Partner Sobro
Telefon: + 46 72 242 11 55