Nyheter 

29 maj 2024: Inköpsseminarium på Handelshögskolan i Stockholm

I samarbete med MTC Stiftelsen och SSE Executive Education bjuder EFFSO in till ett nytt eftermiddagsseminarium onsdag den 29 maj 2024 kl. 13:00-17:00. Talare är bland andra professorerna Finn Wynstra och Frank Rozemeijer.

Det är snart två år sedan som professorerna Frank Rozemeijer och Arjan van Weele gästade Handelshögskolan i Stockholm och höll en mycket uppskattad föreläsning. Nu återvänder Frank tillsammans med Prof. Dr. Finn Wynstra för att hålla i ett halvdagsseminarium, ”Brave New Procurement World”, som handlar om inköps nuvarande utmaningar och möjligheter. Det blir en hel eftermiddag med såväl etik som AI på schemat, kompletterat med den senaste inköpsforskningen och en spännande paneldiskussion med svenska inköpsdirektörer. Missa inte detta!

  • När: Onsdag den 29 maj 2024 kl. 13.00-17.00
  • Var: Stora aulan på Handelshögskolan i Stockholm, Sveavägen 65
  • Pris: 1 995 kr ink. moms. Grupprabatter finns, se nedan.

Läs mer och anmäl dig till vårens stora inköpshändelse. Om du är EFFSO alumni, underkonsult eller är intresserad av en grupprabatt, kontakta Michèle Sandstedt.