CPO Survey i Offentlig Sektor

Våra kollegor Jenny Vårlid och Emil Andrén presenterar de viktigaste insikterna från vår senaste CPO Survey – med fokus på offentlig sektor. 

Insikter från vår senaste undersökning CPO Survey

Händer pekar på skärm

Talare

Jenny Vårlid är affärsutvecklingschef på EFFSO och har sedan tidigare lång erfarenhet av både Inköp och HR. Hon har varit inköpschef på AGA Gas och konsultchef på IBX/Capgemini och IBX.

Emil Andrén har mer än femton års erfarenhet som inköpare, upphandlingschef, upphandlare och upphandlingskonsult och har drivit upphandlingsprojekt i såväl privat som offentlig sektor. Sedan 2020 är Emil VD för EFFSO Upphandling.

CPO Survey 2021 – Offentlig sektor

Webinaret har tyvärr redan varit men här kan du ta del av inspelningen som varar ca en timme. Hör av dig till Jenny Vårlid eller Emil Andrén om du har frågor!

  • När du tar del av webinaret, får du EFFSOs nyhetsbrev som bonus (du kan när som helst avsluta prenumerationen). Se vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Varför EFFSO?

Vi erbjuder enastående kunskap

Vi är fokuserade på inköp och har enastående kunskap inom alla delar av inköpsområdet. Vi har kunskaper både inom indirekt och direkt material, för att inte tala om spendanalys. Kompetensen spänner över alla typer av kategorier och vårt breda intellektuella kapital är byggt runt en väl genomtänkt uppsättning verktyg, mallar och metoder.

Vi skapar bestående resultat

Vi är ”doers” och specialister. Vi arbetar i team tillsammans med er för att faktiskt få jobbet gjort och skapa resultat. Vi har gärna en långsiktig relation med er för att säkra långsiktiga resultat och ett kontinuerligt inflöde av expertkunskap. Vi hjälper er med rätt typ av verktyg för att ni själva ska kunna hantera alla förbättringar och förändringar över tid.

Bättre ekonomiskt utfall

Vi levererar realiserade besparingar och vi ser till att ni får ut bästa möjliga avkastning mot nedlagt antal arbetstimmar. Vi levererar ett starkt business case med fokus på ROI och avgifter knutna direkt till resultat. Vårt gemensamma fokus på finansiella resultat och överföring och uppbyggnad av kunskap i ert inköpsteam levererar bestående effekt.