EFFSO Webinar
30 november 08:00
Så lyckas ni med digitalisering av inköp

Affärsprocesser digitaliseras hela tiden. Samtidigt är många digitaliseringsprojekt fortfarande i sin linda. Det gäller organisationer i allmänhet och inköpsfunktionen är inget undantag. I detta webinar går Andreas Bivall, managementkonsult med fokus på digitalisering av inköp, igenom framgångsfaktorer och fallgropar vid digitalisering av inköp samt djupdyker i vilka processer som kan vara smidigast att digitalisera.

Missa inte ”Så lyckas ni med digitalisering av inköp” 30 november | 08:00-08:45

Så lyckas ni med digitalisering av inköp

En modern inköpsfunktion är en digital inköpsfunktion. Få affärsprocesser har en så stor potential som inköp när det gäller digitalisering.

När det gäller att digitalisera inköp finns det en uppsjö av möjligheter. Få funktioner är mer lämpade för såväl automatisering som digitalisering – från upphandling (sourcing), kontraktshantering, riskanalys, spendanalys, till verktyg för uppföljning och avrop (e-procurement). Frågan är inte om, utan snarare vad som ska digitaliseras.

I detta webinar berättar EFFSOs Andreas Bivall hur en organisation kan lyckas med digitalisering av inköpsprocesser. Vi går igenom de viktigaste framgångsfaktorerna samt vilka fallgropar som går att undvika.