EFFSO Webinar
26 oktober 08:00
Så accelererar ni er transformation av inköp

Konstant förändring är det nya normala. Det gäller organisationer i allmänhet och inköp i synnerhet. Inköp är i frontlinjen i såväl hög- som lågkonjunktur, och inte minst nu när hållbarhet står högt upp på agendan. I webinaret går vi igenom hur ni accelererar er inköpstransformation och tar upp både framgångsfaktorer som fallgropar att undvika.

Missa inte ”Så accelererar ni er transformation av inköp” 26 oktober | 08:00-08:45

Så accelererar ni er transformation av inköp

Idag är konstant förändring det nya normala, och en modern inköpsfunktion behöver vara på tårna för att leverera värde.

En föränderlig värld ställer hela tiden nya krav på inköp. Inköpsfunktionen behöver balansera hur de kan optimera totalkostnad (TCO), säkerställa kvalitet, hantera ökade risker samtidigt som de utvecklar processer för att säkerställa hållbarhet inom leverantörsbasen. Det här innebär att inköp behöver kontinuerligt utvecklas för att leverera.

I detta webinar berättar EFFSOs Philip Rasch hur en organisation kan accelerera sin inköpstransformation. Vi går igenom de viktigaste framgångsfaktorerna samt vilka fallgropar som går att undvika.

En inköpstransformation skapar förutsättningar för ett modernt arbetssätt och ger inköpsfunktionen de verktyg som behövs för att bland annat säkerställa:

  • Kontinuerlig kompetensutveckling
  • Förbättrad kapabilitet
  • Ökad kapacitet för projekt
  • Fokus på totalkostnad