Webinar 28 april 08:00
Kom igång med spendanalys

Vi upplever ett mycket stort intresse för spendanalys – och det glädjer oss inköpsnördar! Nu bjuder vi in till ett webinar där vi går igenom spendanalysens grunder så att alla kan få bättre koll på sin inköpsvolym. Webinaret har redan varit men det finns inspelat.

Så kommer du igång med spendanalys

Porträtt på en blond kvinna i röd kavaj som ser in i kameran och ler.

Vill du veta mer om spendanalys?

Kontakta mig så hjälper jag dig!

 

Jenny Vårlid

Chef Affärsutveckling EFFSO AB

Så kommer du igång med spendanalys

I det här webinaret delar vår seniorkonsult Mattias Emanuelsson med sig av sin kunskap och sina erfarenheter kring spendanalys. Ta del av inspelningen här nedan!

  • När du tar del av webinaret, får du EFFSOs nyhetsbrev som bonus (du kan när som helst avsluta prenumerationen). Se vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Varför EFFSO?

Vi erbjuder enastående kunskap

Vi är fokuserade på inköp och har enastående kunskap inom alla delar av inköpsområdet. Vi har kunskaper både inom indirekt och direkt material, för att inte tala om spendanalys. Kompetensen spänner över alla typer av kategorier och vårt breda intellektuella kapital är byggt runt en väl genomtänkt uppsättning verktyg, mallar och metoder.

Vi skapar bestående resultat

Vi är ”doers” och specialister. Vi arbetar i team tillsammans med er för att faktiskt få jobbet gjort och skapa resultat. Vi har gärna en långsiktig relation med er för att säkra långsiktiga resultat och ett kontinuerligt inflöde av expertkunskap. Vi hjälper er med rätt typ av verktyg för att ni själva ska kunna hantera alla förbättringar och förändringar över tid.

Bättre ekonomiskt utfall

Vi levererar realiserade besparingar och vi ser till att ni får ut bästa möjliga avkastning mot nedlagt antal arbetstimmar. Vi levererar ett starkt business case med fokus på ROI och avgifter knutna direkt till resultat. Vårt gemensamma fokus på finansiella resultat och överföring och uppbyggnad av kunskap i ert inköpsteam levererar bestående effekt.

Behöver du vägledning?

Ring oss på +46 8 440 39 30 eller använd kontaktformuläret så hör vi av oss till dig inom kort. Vi hjälper dig med alla typer av frågor inom inköp.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.