Tydlig och lättsam analys av aktuella rättsfall inom offentlig upphandling

På den här sidan samlar vi alla inspelade Rättsfallswebbinarium. Med start våren 2024 lanserar EFFSO tillsammans med våra samarbetspartners Elici, Procurious och WJ Law & Procurement en serie med Rättsfallswebbinarium. Under hösten kommer teamet att köra ett webbinarium varannan vecka och ni hittar datum för hela serien här. En anmälan räcker för att få information om hela webbinariumserien.

Hannes Härfast går tillsammans med Pernilla Rasiwala från Elici, Heidi Karlander från Procurious och William Jonsson, WJ Law & Procurement AB på ett tydligt och lättsamt sätt igenom svåra juridiska frågor och väver ihop den juridiska analysen med praktiska tips för att lyckas med offentliga upphandlingar. Massor av matnyttig juridisk analys och praktiska tips utlovas. Så ta chansen och anmäl er, tillsammans utvecklar vi offentlig upphandling.

Video play button

Rättsfallswebbinarium #1

21 maj 2024

I den här veckans webbinarium diskuterar Hannes Härfast och Pernilla Rasiwala Kammarrätten i Sundsvalls mål nr 2-24, som behandlar utvärderingsmodeller. Hannes och Pernilla går ingen kammarrättens beslut och förklarar hur domen påverkar offentlig upphandling.

Video play button

Rättsfallswebbinarium #2

4 juni 2024

I den här veckans webbinarium tittar Hannes Härfast och Heidi Karlander lite noggrannare på Kammarrätten i Göteborg mål nr 2225-24 för att prata om övergång till förhandlat förfarande utan föregående annonsering. Fullpackat med juridisk analys och praktiska tips på ett lättsamt och tydligt sätt, precis som vanligt!