Nyheter 

EFFSOs nyhetsbrev: De 10 mest klickade länkarna 2021

Vi har gått igenom statistiken för året och listat de tio mest klickade länkarna i EFFSOs nyhetsbrev, här i omvänd ordning. Och man kan lungt konstatera att kategoristyrt inköp (och webinarer) är hetare än någonsin!

EFFSOs nyhetsbrev: Årets topplista

10. Vad innebär det att svara på en upphandling som lyder under någon av upphandlingslagarna? Är du leverantör, tänk på följande.

9. Många inköpsorganisationer upplever att implementering av kategoristyrt inköp kan ta längre tid än man tror. Varför är det så? Vi har svaren!

8. Under året lanserade vi CPO Survey 2021. Missade du webinaret där vi gick igenom de viktigaste insikterna kan du se det här.

7. En av fördelarna med att anställa nyutexaminerade är att de nyligen läst den allra senaste kurslitteraturen inom både hållbara inköp och supply chain. Läs den du med!

6. Vi har gått igenom olika svenska och internationella inköpspoddar. Hittar du måhända en ny favorit?

5. Vill du veta hur kategoristyrt inköp kan hjälpa dig att följa den nationella upphandlingsstrategin? Varför inte se webinaret som handlar om just det!

4. Vi har börjat fylla på med nytt innehåll på Tools. Till exempel har vi här en artikel om hur man kan påverka utsläppen av växthusgaser från transporter.

3. Mer om hållbarhet på Tools: varför är hållbara inköp bra både för planeten, människorna och sista raden.

2. Vad är kategoristyrning var del ett i en webinarserie anordnad av Svenskt näringsliv, Sveriges Kommuner och Regioner och Upphandlingsmyndigheten.

1. Kom igång med kategoristyrt inköp i offentlig sektor var årets mest populära webinar. Se om den vetja!

Vill du också få EFFSOs nyhetsbrev?

Det här var en sammanfattning av de mest klickade länkarna i EFFSOs nyhetsbrev. Vill du börja prenumerera, anmäl dig här!Men glöm inte våra white papers samt allt annat som finns på Tools. Där hittar du nästan allt du behöver veta om inköp, bara  ett knapptryck bort.

Och med det sagt, ha ett fantastiskt 2022!