Nyheter 

Webinar 30 november: Så lyckas ni med digitalisering av inköp

En modern inköpsfunktion är en digital inköpsfunktion. Få affärsprocesser har en så stor potential som inköp när det gäller digitalisering. I detta webinar går Andreas Bivall, managementkonsult med fokus på digitalisering av inköp, igenom framgångsfaktorer och fallgropar samt djupdyker i vilka processer som kan vara smidigast att digitalisera.

Att affärsprocesser digitaliseras kommer inte som en överraskning för någon. Samtidigt är många digitaliseringsprojekt fortfarande i sin linda. Det gäller organisationer i allmänhet – och inköpsfunktionen är inget undantag.

När det gäller att digitalisera inköp finns det en uppsjö av möjligheter. Få funktioner är mer lämpade för såväl automatisering som digitalisering – från upphandling (sourcing), kontraktshantering, riskanalys, spendanalys, till verktyg för uppföljning och avrop (e-procurement). Frågan är inte om, utan snarare vad som ska digitaliseras.

I detta webinar berättar EFFSOs Andreas Bivall hur en organisation kan lyckas med digitalisering av inköpsprocesser. Vi går igenom de viktigaste framgångsfaktorerna samt vilka fallgropar som går att undvika. Webinaret är onsdag den 30 november 2022 kl. 08.00-08.45. OBS! Deltagandet är kostnadsfritt.

Webinaret har tyvärr redan varit men du kan ta del av inspelningen!