Nyheter 

Platser kvar på vårt webinar 25 maj om hållbart inköp

I takt med att hållbart inköp hamnar mer och mer i fokus, frågar sig fler och fler inköpsfunktioner hur de bäst kan komma igång för att bidra till en mer hållbar framtid.

När länder och regioner skärper lagstiftning och sätter upp ambitiösa mål för hållbar utveckling gäller det att företag och organisationer förbättrar såväl sin kunskap som sina processer för att kunna möta framtida krav.

Torsdag den 25 maj kl. 08:00-08:45 kommer vår kollega Torbjörn Thorsén och Carin Ivarsson från SupplyShift att gå igenom hur organisationer konkret kan arbeta med hållbarhet i leverantörsledet som till exempel GHG-utsläpp Scope 3 och social hållbarhet bland underleverantörer.

Webinaret är torsdag den 25 maj 2023 kl. 08.00-08.45. OBS! Deltagandet är kostnadsfritt.

Varmt välkommen med din anmälan!