Nyheter 

”Risk och inköp” är temat för vårens sista webinar

I dagens instabila värld har riskhantering seglat upp som en högt prioriterad aktivitet bland inköpare.

Riskhantering handlar idag inte längre enbart om leveransrelaterade risker, utan spänner hela vägen från leveransrisk till miljö-, varumärkes- och andra hållbarhetsrisker. Det innebär att många företag behöver arbeta mer holistiskt med riskhantering för att lyckas minimera dagens risker och utmaningar.

Vårens sista EFFSO webinar är torsdag den 15 juni kl. 08:00-08:45. Då kommer Moa Josefsson och Per-Martin Elmgren, managementkonsulter på EFFSO, att berätta om hur inköpsfunktionen på bästa sätt kan adressera riskhanteringsfrågor och samtidigt förbättra samarbetet kring risk med andra funktioner i organisationen i syfte att skapa ett holistiskt riskminimerande klimat. Webinaret kommer att modereras av  Torbjörn Thorsén.

När, var, hur? Torsdag den 15 juni 2023 kl. 08.00-08.45. OBS! Deltagandet är kostnadsfritt.

Varmt välkommen med din anmälan!