Nyheter 

Välkommen på branschmingel i Malmö och Göteborg!

I september bjuder EFFSO in till nya branschmingel i Malmö och Göteborg. I Malmö i form av en afterwork den 13 september med Nis Gjendal från Thule Group som talare. I Göteborg blir det frukostmingel den 22 september på temat digitalisering av inköp. Du missar väl inte det här?

Till inköps-aw:n i Malmö den 13 september har vi bjudit in Nis Gjendal, VP Global Procurement på Thule Group. Nis kommer att presentera hur Thule utvecklat sin inköpsorganisation för att underlätta tillväxt och skapa affärsvärde som en del av Thules produktorienterade affärsstrategi. Han kommer även att belysa hur förändringen implementerades i praktiken med fokus på både team, kategoristyrning och leverantörsutveckling.

Till frukostminglet i Göteborg den 22 september är det vår kollega Andreas Bivall, managementkonsult fokuserad på digitalisering, som står för innehållet.  Andreas kommer att gå igenom hur en organisation kan lyckas med digitaliseringen av sina inköpsprocesser. Han kommer även att ta upp de viktigaste framgångsfaktorerna och de fallgropar som går att undvika.

Det här är perfekta tillfällen att nätverka med branschkollegor samtidigt som du får ta del av det senaste inom inköp. Eventen är kostnadsfria. Välkommen att anmäla dig – och glöm inte att tipsa dina kollegor!

För anmälan, klicka på respektive länk här nedan:

  • Afterwork i Malmö onsdag den 13 september kl. 16:30-19:00 (eller tills du tröttnar!). Lokal: MEC, Stora Varvsgatan 6A, Malmö. Tema: Inköpstransformation.
  • Frukostmingel i Göteborg fredag den 22 september kl. 08:00-09:00 (frukost från kl. 07:30). Lokal: Platinan, Lilla Bommen, Göteborg. Tema: Digitalisering av inköp.