Nyheter 

EFFSO Upphandling utökar verksamheten

EFFSO Upphandling, som ingår i EFFSO Group, utökar verksamheten till att även erbjuda upphandlingstjänster inom entreprenad och fastighet. I samband med detta rekryteras Rickard Andersson som ny affärsutvecklingschef.

För tre år sedan etablerades EFFSO Upphandling som ett nytt bolag inom EFFSO Group med syfte att leverera upphandlingskonsulter med fokus på LOU, LUF, LUFS och LUK och andra högkvalitativa upphandlingstjänster. Nu utökas verksamheten till att även erbjuda hjälp med upphandlingar inom entreprenad, bygg, fastighet och energi.

I samband med detta rekryteras Rickard Andersson som ny affärsutvecklingschef. Rickard har lång erfarenhet av bland annat upphandling av entreprenader med partnering, förhandlat förfarande för större byggentreprenader, hyresupphandlingar och entreprenadstrategier. Närmast kommer han från Adda AffärsConcept i rollen som senior affärsrådgivare. Välkommen, Rickard!

Läs mer om nyheten i pressmeddelandet och är du nyfiken på Rickard, finns en hel intervju med honom här! För mer information, kontakta:

Emil Andrén
VD för EFFSO Upphandling
E-post: emil.andren@effso.se
Tel: +46 727 159 163