Nyheter 

Nytt frukostmingel i Göteborg 20 mars

Onsdagen 20 mars är det dags för nytt branschmingel i Göteborg. Tema: ”Riskhantering och Inköp”. Frukost från kl. 07.30, presentationen börjar kl. 08.00. Missa inte detta!

I dagens instabila värld har riskhantering seglat upp som en högt prioriterad aktivitet bland inköpare. Men riskhantering handlar inte längre enbart om leveransrelaterade risker, utan spänner hela vägen från leveransrisk till miljö-, varumärkes- och andra hållbarhetsrisker. Det innebär att många företag behöver arbeta mer holistiskt med riskhantering för att lyckas minimera dagens risker och utmaningar.

Talare är Moa Josefsson och Per-Martin Elmgren från EFFSO som kommer att gå igenom hur inköp bäst kan adressera riskhanteringsfrågor och samtidigt förbättra samarbetet kring risk med andra funktioner i organisationen, i syfte att skapa ett holistiskt riskminimerande klimat.

Det här är ett nytt tillfälle att nätverka med branschkollegor samtidigt som du får ta del av det senaste inom inköp. Eventet är kostnadsfritt. Välkommen att anmäla dig – och glöm inte att tipsa dina kollegor!

När, var, hur? Frukostmingel för inköpare onsdagen den 20 mars 2024 kl. 08:00-09:00 (frukost serveras från kl. 07:30).

Lokal: Platinan, Lilla Bommen, Göteborg. Tema: ”Riskhantering och inköp”.

Anmäl dig här!