Nyheter 

EFFSO Upphandling växer i Göteborg

EFFSO Upphandling fortsätter att växa och alldeles nyligen började Alejandro Hernandez som ny entreprenadupphandlare. Han kommer att tillhöra kontoret i Göteborg. Varmt välkommen till EFFSO!

Vi är otroligt glada att få presentera Alejandro Hernandez som började som ny entreprenadupphandlare hos oss på EFFSO Upphandling häromveckan.

Alejandro har flera års erfarenhet av offentlig upphandling från både VGR och Familjebostäder, och nu senast från Egnahemsbolaget där han var upphandlingsansvarig. Han började sin karriär på VGRs nya direktupphandlingsenhet där han fick direktupphandla allt möjligt. Men det blev entreprenadupphandlingar som stal hans hjärta och är det han arbetat med de senaste 6 åren. Varför? frågade vi. ”Att få vara med hela vägen från att ta fram ett avtal till att sedan se byggnaden ta form och veta att den ska stå i många år framöver, det är något särskilt” blev svaret. Och vad ser han fram emot att få göra på EFFSO? ”Att få bidra till att skapa en god affär genom att hitta balansen mellan affären och juridiken,” berättar Alejandro.

Vid sidan av jobbat gillar han att löpträna, gärna trail, och skulle gärna springa fjällmaran igen. När han får möjlighet reser han till Medellin i Colombia där han har sin släkt. Vill man upptäcka Colombia får man inte missa Santa Marta, oändligt vackert och den perfekta kombinationen av både djungel och hav. Tack för tipsen och varmt välkommen till EFFSO, Alejandro!

Vi söker fler kollegor till bland annat EFFSO Upphandling. Du finner dem här: Lediga jobb för inköpare. Och du, glöm inte att hålla dig uppdaterad om vad som händer i inköpssverige genom att prenumerera på EFFSOs nyhetsbrev eller ta del av all kunskap som finns på EFFSO Tools!