Nyheter 

Rättsfallswebbinarier hos EFFSO från och med maj 2024

Med start våren 2024 lanserar EFFSO tillsammans med våra samarbetspartners Elici, Procurious och WJ Law & Procurement en serie med Rättsfallswebbinarium. Juridisk analys och praktiska tips vävs samman i ett lättsamt format.

Under rättsfallswebbinarierna går Hannes Härfast, Pernilla Rasiwala, Heidi Karlander och William Jonsson igenom svåra juridiska frågor och väver ihop den juridiska analysen med praktiska tips för att lyckas med offentliga upphandlingar. Allt på ett tydligt och lättsamt sätt. Nästa, och sista webbinariet innan semestern, är onsdag den 4 juni kl. 09:00-09:45.

Under hösten 2024 kommer teamet att hålla ett webbinarium varannan vecka och ni hittar datum för hela serien här. En anmälan räcker för att få information om hela webbinariumserien.

Massor av matnyttig juridisk analys och praktiska tips utlovas. Ta chansen och anmäl er, tillsammans utvecklar vi offentlig upphandling!