Webinar: Så kommer du igång med kategoristyrt inköp i offentlig sektor

Vill du komma igång med kategoristyrt inköp men vet inte hur du ska börja? Eller har du påbörjat resan men stött på utmaningar längs vägen? Då är detta webinar något för dig. Boka in den 8 september!

Så kommer du igång med kategoristyrt inköp i offentlig sektor

Vi ser att det händer massor i offentlig sektor kopplat till kategoristyrning. Det finns en tydlig insikt att detta kan hjälpa oss att hantera de utmaningar som offentlig sektor redan har eller står inför.

Tidigare i år höll vi ett webinar som handlade om den nationella upphandlingsstrategin som vi menar går hand i hand med kategoristyrt inköp. Vårt nästa webinar handlar istället om hur du startar igång med kategoristyrt inköp. Per-Arne Jonsson och Robin Kubista kommer att ge konkreta tips utifrån sin och EFFSOs erfarenheter av att implementera kategoristyrning i offentlig sektor. Du kommer att få svar på frågor som:

  • Vill du komma igång med kategoristyrt inköp, men vet inte hur du ska börja? Eller har du påbörjat resan men stött på utmaningar längs vägen?
  • Vad behöver du ha på plats innan du drar igång den första kategorin?
  • Hur hanterar du planering, prioritering, förankring, kommunikation, styrning, processutveckling m.m.?

När, var, hur?

Onsdag den 8 september kl. 08:00-09:00 i webinarverktyget Zoom. Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Webinaret är gratis men antalet platser är begränsat. Varmt välkomna!

Om talarna

Per-Arne Jonsson är seniorkonsult på EFFSO och har 35 års erfarenhet av inköp inom både privat och offentlig sektor. Han har genomfört förändringsprojekt med fokus på kategoristyrning och strategiskt/taktiskt inköp på många kommuner och myndigheter. Han är också en uppskattad föreläsare som hållit i många föreläsningar, utbildningar och workshops.

Robin Kubista är ansvarig för EFFSOs affärsutveckling i Väst och har tidigare varit konsult på EFFSO. Som konsult har Robin hjälpt en mängd organisationer att införa kategoristyrt inköp. Han har även projektlett transformationsprojekt och besparingsinitiativ hos flera av våra kunder.