Nyheter 

EFFSO webinar om rekrytering och kompetensförsörjning

Så skapar ni en modern och framtidssäker inköpsorganisation!

Inköp är en funktion som aldrig står still – kompetensutveckling är ett måste för att kunna hantera alltmer komplexa leverantörskedjor, större risk och nya krav. Men vad innebär detta för designen av en inköpsorganisation? Hur ska inköp kunna säkerställa att rätt hen finns på rätt plats för att möta dagens och framtidens utmaningar?

En felrekrytering alltid är en missräkning, både för företaget i fråga och för den anställde. För att säkerställa att inköp har rätt kompetens ombord för att möta en alltmer snabbrörlig och volatil marknad gäller det att navigera en rekryteringsprocess med både finess och fingertoppskänsla.

Därför har vi bjudit in två av EFFSOs seniora rekryteringskonsulter att ta tempen på rekryteringsmarknaden för inköpare och dela med sig av sina bästa tips. Talare är Johan Emthén och Martin Fridolf. Webinaret modereras av  Torbjörn Thorsén.

När, var, hur? Onsdag den 25 oktober 2023 kl. 08.00-08.45. Missade ni webinaret? Det finns nu i vårt webinar-arkiv: EFFSO Webinars.