Nyheter 

EFFSO växer i Göteborg och Malmö

EFFSO fortsätter att växa och vi har under hösten förstärkt vår konsultverksamhet i både Stockholm, Göteborg och Malmö. Den här gången välkomnar vi Manuela Appenrodt, ny managementkonsult i Malmö, och Christer Wranå, ny konsultchef på EFFSO Rekrytering och Interim i Göteborg.

Under 2023 har EFFSO Group berikats med åtta nya medarbetare. Sex av dessa har anslutit sig till EFFSOs team med managementkonsulter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Även EFFSO Upphandling och EFFSO Rekrytering och Interim har utökats med nya kollegor. Nu senast började Manuela Appenrodt som ny managementkonsult i Malmö samt Christer Wranå, ny konsultchef i Göteborg. Hjärtligt välkomna till EFFSO!

Manuela Appenrodt har en lång och gedigen erfarenhet av indirekt inköp med fokus på IT, tjänster, outsourcing, digitalisering av inköpsprocesser samt category och supplier management. Under sin tid som konsult på Capgemini och nu senast på IKEA har hon varit med i några av Sveriges största inköpstransformationer och drivit stora globala inköpsprojekt. Hon kommer närmast från rollen som Supplier Performance Manager, Business Operations Transformations, på IKEA men har även arbetat som Global Category Manager för hårdvara och infrastruktur samt IT-inköpare. Manuela har en ingenjörsexamen från Lunds Tekniska Högskola och en master i Industriell Ekonomi med fokus på logistik och produktionsekonomi.

Christer Wranå är ny konsultchef på EFFSO Rekrytering och Interim sedan i oktober. Christer har över 20 års erfarenhet av olika ledarroller inom supply chain och logistik. Han har bland annat varit Site Manager, logistikchef och logistikdirektör på bolag som A.P. Møller Maersk, DHL, SCA Hygiene Products och NEVS. Däremellan har han åtagit sig ett flertal olika interimsuppdrag, även det inom supply chain. Christer har en magisterexamen i företagsekonomi på Göteborgs universitet och har även en bakgrund som pilot.

”Jag är glad över att se EFFSO fortsätta att växa och stärka vår närvaro i Malmö och Göteborg. Med Manuela Appenrodt och Christer Wranå välkomnar vi ytterligare erfarenhet och kompetens till våra team i Göteborg och Malmö. Extra kul tycker jag det är att åter få jobba med Manuela men även att Christer kommer in och stärker vår kompetens inom supply chain. Varmt välkomna till EFFSO, Christer och Manuela!” säger Per Finnhammar, VD för EFFSO AB.

Tidigare i år välkomnade EFFSO Anna Shiva, Olof Karlsson, Albin Bengtsson Philipsson, Moa Andersson, Tim Ericson och Rickard Andersson.

Vi söker fler kollegor till bland annat EFFSO Upphandling. Du finner dem här: Lediga jobb för inköpare.

Håll dig uppdaterad om vad som händer i inköpssverige genom att prenumerera på EFFSOs nyhetsbrev, samt vår inköpsblogg EFFSO Tools!