Nyheter 

SUBA bjuder in till en senior nätverksträff för inköpschefer

Träffen riktar sig till alla inköpschefer som är nyfikna på möjligheterna till att göra (mer) affärer med Ukraina. Ett ökat handelsutbyte bidrar till landets ekonomiska motståndskraft. Det ger tillgång till högkvalitativa varor och tjänster och skapar samtidigt förutsättningar för en framtida närvaro i ett land som, när det ska återuppbyggas, kommer att vara en snabbt växande ekonomi.

Under nätverksträffen kommer bland andra Gustaf Sundell, medlem av Scanias koncernledning, Kristofer Ternstedt, inköpschef på SAAB, och Klas Nilsson, inköpschef på H2 Green Steel, att dela med sig av sina erfarenheter och uppfattningar om vad som görs i dag – och vad mer som kan göras. Kom och lyssna på deras presentationer och nätverka med andra seniora inköpschefer på efterföljande mingelmiddag. Eventet är den 12 september kl 16:00 i Kreabs lokaler på Mäster Samuelsgatan 17 i Stockholm.

EFFSO har som tidigare kommunicerat inlett ett samarbete med SUBA vilket innebär att vi hjälper dem att marknadsföra eventet för att vi tror att det här är en bra sak: ”Ett av de bästa sätten att stötta Ukraina är att fortsätta göra affärer med dem. Affärer som självklart ska vara sunda. Större delen av Ukraina har en fungerande vardag där folk går till jobbet, betalar skatt och äter på restaurang. Om vi kan bidra till att stötta sunda affärsrelationer så känns det rätt att vi engagerar oss”, säger Per Finnhammar”, VD på EFFSO.

Till er som har fått en inbjudan, missa inte den här möjligheten. Varmt välkomna!

Nätverksträffen arrangeras av styrelsen i SUBA:
Gunnar Hökmark, ordförande
Niklas Nordström, kassör
Maria Ranka, ledamot
Anna Elam, ledamot
Magnus Brännström, ledamot
CJ Westring, ledamot

Samt projektgruppen för inköp från Ukraina:
Anders Williamsson
Kristofer Ternstedt
Klas Nilsson
Klas Wåhlberg

För mer information om SUBA, gå in på deras webb eller läs artikeln ”Från ord till handling” som publicerades i Dagens Industri 3 maj 2024.