Interim & Inköpskonsulter

Vi är Nordens största konsultorganisation med interimskonsulter inom inköp och supply chain! Våra konsulter har praktisk erfarenhet och kan snabbt sätta sig in i er verksamhet och börja arbeta. Beskriv ditt behov för oss så hittar vi rätt person till er!

Vårt arbetssätt är effektivt

EFFSO Upphandling

Kontakt

För att kunna erbjuda rätt person och kompetens diskuterar vi tillsammans ert konsultbehov. Vi har ofta interimskonsulter som är tillgängliga omgående och kan därför återkoppla ibland samma dag. Förslag på lämplig konsult lovar vi inom tre dagar. Vi lovar även en smärtfri, snabb och enkel uppstart från konsulten och snabba resultat.

Kompetens

Vi intervjuar över 600 inköpare varje år vilket gör att vi hela tiden utökar vårt nätverk av interimskonsulter inom inköp och suppy chain. Vi kan erbjuda inköpskonsulter i hela landet, även på orter där rätt kompetens inte finns att tillgå just nu. Rollerna vi erbjuder är allt från inköpschefer till taktiska inköpare och analytiker samt upphandlare, entreprenadinköpare, supply chain managers med flera.

Kvalitet

Alla våra konsulter har erfarenhet från linjeroller. De har praktisk erfarenhet av inköpsarbete och även av att bygga upp och utveckla inköpsfunktioner. De kan snabbt sätta sig in i er verksamhet och börja arbeta. Några har även bakgrund som managementkonsulter och erfarenhet av olika transformationer inom inköp. Vi lovar stort värde för pengarna!

Anna Hedre Eidhagen EFFSO

Anna Hedre Eidhagen Chef Rekrytering & Interim

Jag hjälper dig!

Kontakta mig gärna om du har någon fråga. Du kan nå mig på tel 08-440 39 30 eller använda formuläret nedan så hör jag av mig.
  • När du trycker på "Kontakta mig" godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt PUL.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.